Poctivé zákusky chutia rovnako dobre už 50 rokov

Oslavy a podujatia:Torty a zákusky aj ako vianočná príprava

Marek 26.11.20147499

Poctivé zákusky  chutia rovnako dobre už 50 rokov

Množstvo bežných zákuskov už chutí, akoby ich nepripravili cukrári, ale chemickí inžinieri v laboratóriu. Skúsenosť s „umelými“ zákuskami má už hádam každý z nás. V Cukrárenskej výrobe Filová, s.r.o., si povedali, že takýmto trendom nepôjdu. Dnes ich zákusky chutia lahodne ako kedysi, sú vyhľadávané aj v zahraničí a vďaka poctivým surovinám a tradičným receptúram sú skvelou voľbou aj na vianočný stôl.

Tradíciu držia už vyše polstoročie

Cukrárenský výroba Filová sa výrobe sladkých pochutín venujeme už od roku 1960. „Zameriavame sa na čerstvé zákusky rôzneho druhu, tradičné a netradičné torty, trvanlivé pečivo a tiež zmrzlinu so širokou ponukou príchutí. Zaoberáme sa tiež umeleckou cukrárčinou a podľa priania a predstavy vyrobíme z torty priam majstrovské dielo. Vďaka dlhoročným skúsenostiam a prejavenej dôvere od našich zákazníkov vieme, že našu prácu vykonávame dobre a najmä chutne,“ hovorí Dušan Filo, ktorý je nasledovník tradície, ktorú začala jeho mama cukrárka. „Dnes sme jedni z mála skutočne tradičných výrobcov zákuskov. „Mama nikdy nedovolila falšovať suroviny používať umeliny, a na toto sama stále dohliada,“ dodáva Dušan Filo.

Krémy chutia inak, lebo sa varia inak

Dušan Filo hovorí, že niečo také ako arómy a náhrady pri ich procese výroby nenájdete. „Naše zákusky farbíme skutočným ovocím, sami si varíme sirupy aj polevy. Všetko pripravujeme ručne a podľa klasických receptúr. Nepoužívame zmesky na prípravu, miešame si krémy z klasických surovín. V našich zákuskoch nájdete poctivé arašidy, lieskovce a orechy a nie strúhanku, či prepálené lístkové cesto s orechovou arómou,“ hovorí Dušan Filo z Cukrárenskej výroby Filová. Tradícia, chuť a skutočné ingrediencie sú aj dôvodom, prečo sú ich produkty žiadané nielen doma, ale aj v Rakúsku. Na trhu, ktorý stojí na povesti kvalitných cukroviniek. Domáce recepty však neraz tromfnú aj rakúskych cukrárov.

Pečivo pred Vianocami pečené s láskou

Chcete si dopriať na Vianoce niečo výnimočné? Vyskúšajte ako chutia zákusky, či vianočné pečivo pečené s láskou podľa klasických receptúr. „Nemáme žiadnu strojovú výrobu, všetko ručne pečieme, ukladáme, namáčame v čokoláde, alebo natierame džemom. U nás sú kokosové pusinky zo skutočného strúhaného kokov a nie z arómy. Na prvý pohľad rozdiel nevidieť, no na jazyku spoznáte kvalitu. Všetko sa ručne balí, váži, jednoducho v našej výrobe dohliadame na každý produkt. Preto sa môžeme pochváliť tým, že sa zákazníci vracajú,“ hovorí Dušan FiloCukrárenskej výroby Filová.

Pritom ceny zákuskov sa nemôžu líšiť výrazne od tých, čo sú produkované vo veľkom a s čo najlacnejšími surovinami. Ako hovorí Dušan Filo, ak by zdvihli ceny na trhu, kde každý hľadá najnižšiu cenu, neprežili by. Stále však verí, že tradícia, kvalita a chuť zvíťazí. Nikdy nezačali pracovať s náhradami a aj na Vianoce, či slávnostné príležitosti dodajú cukrovinky presne také, ako vám budú chutiť.

 

Vyskúšajte skutočne poctivé torty, zákusky, vianočné pečivo a stovky druhov cukroviniek!

 

Komentáre Disqus.
(0/5) 0 referencií
Cukrárská výroba…

Pečením sladkých pochutín sa venujeme od roku 1960. Čerstvé zákusky rôzneho druhu, tradičné a…


Čítajte ďalej

Objavujte chute Vianoc vďaka vyberaným cukrovinkám

Oslavy a podujatia:Torty a zákusky aj ako vianočná príprava

Objavujte chute Vianoc vďaka vyberaným…


26.11.20147499

MarekOslavy a podujatia

Máte plnú hlavu projektov

okolo vášho domu, záhrady alebo rodiny?

Povedzte nám to a pusťte to z hlavy. Spojíme Vás s najlepšími dodávateľmi.
Hurá, poďme zariaďovať!
Táto webová stránka používa k zlepšeniu vašej skúsenosti súbory cookies. Ďalším používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií
Súhlasím