Nová požiadavka



Nahrať súbor
Navýšenie kreditu

Kredit pre propagáciu referencií a článkov v sieti Facebook alebo telefonické/SMS oslovenie zákazníka.

Skontrolujte kontaktné údaje

Kontakt, ktorý chcete požiadať o hodnotenie neobsahuje všetky údaje. Prosím doplňte si ich:

"vymena tesnenia pod hlavou, po vymene nespocetne vela reklamacii s danou vymenou(3 mesiace!! to nevedeli dat do poriadku), zateceny cely motor od oleja, az mi v inom servise vymenili tesnenie za 30eur a v poriadku... absolutne nedoporucujem "

(2.4/5)

PRO RACING

"Pán zákazník, škoda že tu píšete anonymne, aby ostatné servisy videli, na koho si dať pozor. Škoda, že ste nenapísali, že prvá oprava nemala s tou ďalšou nič spoločné, nakoľko Vaše auto malo viac problémov, ktoré sme museli hľadať a na ktoré sme neboli upozornení. Škoda, že ste nenapísali aj to, že po poslednej výmene vstrekovačov v hodnote vyše tisíc Eur ste sa zo skúšobnej jazdy už nevrátili túto opravu zaplatiť, ktorú teraz musí splácať dôverčivý prijímací technik, ktorý Vám ponúkol túto možnosť bez zaplatenia a ktorému ste už nedvihli nikdy telefón, pričom sami ste mi ho chválili, aký je to milý a ústretový človek. Keď ste nereagovali na jeho telefonáty, napísal som Vám aj ja email, v ktorom som Vám vysvetlil, že ak po takej komplikovanej a veľkej diagnostike a oprave zostalo niečo na reklamovanie, bez slova to slušne vybavíme k Vašej spokojnosti. Aj email bol bez akejkoľvek reakcie. Teraz však vidím, ako píšete, že dokončenie opravy Vás stálo už len 30 eur. Takže gratulujem, približne tisíc eurovú opravu máte za 30 eur. Čudujem sa Vašej pohnútke, napísať ešte aj recenziu. Vlado Friedl. "

tesnenie pod hlavou

Je toto hodnotenie užitočné?

Áno (911)
Naše služby ponúkame v nasledovných okresoch:

Ďaľší overení dodávatelia z kategórie:


Váš kredit je 0,00 € | Dobiť kredit

Nemáte dostatočný kredit na boostovanie referencie.

Váš rozpočet:
Cieľová skupina:
Geografické zacielenie:
Vek: od do
Pohlavie:
Poznámka: (napr. zariadim.sk, refe.sk, FUNPAGE klienta + dodávateľ týždňa, referencia týždňa atď)
Táto webová stránka používa k zlepšeniu vašej skúsenosti súbory cookies. Ďalším používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií
Súhlasím