Nová požiadavka



Nahrať súbor
Navýšenie kreditu

Kredit pre propagáciu referencií a článkov v sieti Facebook alebo telefonické/SMS oslovenie zákazníka.

Skontrolujte kontaktné údaje

Kontakt, ktorý chcete požiadať o hodnotenie neobsahuje všetky údaje. Prosím doplňte si ich:

"V skratke povedané - 100% práca 👍 Všetko od komunikácie po dodržanie termínov bolo v poriadku. Sme veľmi spokojní, ďakujem "

(5/5)

Autofólie Bratislava

"Dobrý večer Marek, ďakujeme za super hodnotenie. Veríme, že aj vďaka bezpečnostným fóliam si budete užívať pohodlie Vášho domova. "

👮🏻 BEZPEČNOSTNÉ FÓLIE NA OKENNÉ TABULE

Aplikácia čírych BEZPEČNOSTNÝCH FÓLIÍ na okenné tabule, pre zabezpečenie pred neoprávneným a násilným vniknutím do rodinného domu cez okenné tabule. Po aplikácií bezpečnostná fólia dokonale prilne k sklenej tabuli a sklo sa stáva pevnejšie a odolnejšie proti nárazom. 🔨 Pri rozbití, alebo vyrezaní, úlomky skla ostávajú pevne nalepené na bezpečnostnej fólií, ktorá spolu s rámom okna drží rozbité okno POHROMADE a zabraňuje jeho rozsypaniu a teda vniknutiu do priestorov cez rozbitú okennú tabulu. ❌💰 Bezpečnostné fólie s hrúbkou 200 mikrónov a viac sú akceptované väčšinou slovenských poisťovní ako zabezpečenie okennej tabule proti vlámaniu. Fólia je vysoko číra, na skle takmer neviditeľná vďaka tomu nenarúša viditeľnosť cez okno ošetrené bezpečnostnou fóliou.

Ak vás naša ponuka zaujala, pozrite si našu ponuku alebo priamo našu stránku UV FOILktorá je zameraná na bezpečnostné a ochranné fólie na okná, solárne fólie na okná budov alebo rôzne dekoračné fólie. 

Ďalšie informácie nájdete na stránke Autofólie Bratislava

Je toto hodnotenie užitočné?

Áno (115)

AB fólie, s.r.o.

Beňadická 5
85106 Bratislava V
Slovensko

IČO: 35885874
DIČ: 2021835585
IČ DPH: SK2021835585

Naše služby ponúkame v nasledovných okresoch:

Váš kredit je 13,30 € | Dobiť kredit

Váš rozpočet:
Cieľová skupina:
Geografické zacielenie:
Vek: od do
Pohlavie:
Poznámka: (napr. zariadim.sk, refe.sk, FUNPAGE klienta + dodávateľ týždňa, referencia týždňa atď)
Táto webová stránka používa k zlepšeniu vašej skúsenosti súbory cookies. Ďalším používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií
Súhlasím