Nová požiadavka



Nahrať súbor
Navýšenie kreditu

Kredit pre propagáciu referencií a článkov v sieti Facebook alebo telefonické/SMS oslovenie zákazníka.

Skontrolujte kontaktné údaje

Kontakt, ktorý chcete požiadať o hodnotenie neobsahuje všetky údaje. Prosím doplňte si ich:

"Za 20 rokov som mal možnosť pracovať a spoznať mnoho dodávateľov klimatizácií a musím povedať, že spoločnosť Klimatizácie Bratislava boli NAJLEPŠÍ ! Boli sme veľmi spokojní, páni boli slušní, čistotní. Určite odporúčame 👌 Ďakujeme "

(5/5)

Klimatizácie-bratislava.eu

"ĎAKUJEME ! Je úžasné čítať takúto reakciu na našu prácu, vďaka Vám sa posúvame vpred. "

Montáž klimatizácií TOSHIBA SHORAI Premium a TOSHIBA Suzumi Plus

Dodanie a montáž šiestich nástenných klimatizácií Toshiba SHORAI Premium RAS-B10J2KVRG a jednej klimatizačnej jednotky Toshiba Suzumi Plus RAS-13PKVSG.

 

Klimatizácie TOSHIBA patria medzi najžiadanejšie značky v našom portfóliu, najmä kvôli svojej spoľahlivosti, ale aj širokej variabilite modelov.  

Najnovšou novinkou je Klimatizácia Toshiba SHORAI Edge Black & White s elegantným matným dizajnom a možnosťou výberu v klasickom bielom alebo štýlovom čiernom dizajne. Medzi najobľúbenejšie klímy na trhy sa určite radí aj dizajnová klimatizácia Haori vyššej strednej triedy s maximálnou energetickou účinnosťou a inovatívnou koncepciou vymeniteľného, elegantného textilného krytu. Zo strednej rady ponúka Toshiba univerzálny model Shorai Edge, a rovnako skvelú a veľmi obľúbenú sériu klimatizácii zo základnej rady Toshiba Seiya. Pre špeciálne , podokenné alebo nízkostropové inštalácie je veľmi obľúbená  parapetná klimatizácia Toshiba, ktorá určite poteší užívateľov s jej jedinečným efektom podlahového kúrenia. 

Riešením pre firmy klimatizačné systémy Toshiba VRF ideálne pre komplexné inštalácie vo vačších stavbách s viacerými miestnosťami, ako sú kancelárske budovy, nákupné centrá, gastro prevádzky, skladové miestnosti alebo hotely. Tieto klimatizácie ponúkajú tiež široké spektrum vnútorných jednotiek kazetové jednotky , nástenné jednotky, kanálové jednotky alebo podstropné riešenia chladeniaUž viac ako 18 rokov poskytujeme poradenstvo, dodanie a profesionálnu montáž klimatizácií. Súčasťou nášho kompletného servisu je aj záručný a pozáručný servis klimatizácií. Sme distribútorom klimatizačných zariadení svetových značiek SAMSUNG, DAIKIN, TOSHIBA, MITSUBISHI, PANASONIC a HISENSE. Vyberte si u nás z takmer stovky typov klimatizácií na našich stránkach.

 

Ďalšie informácie nájdete na stránke Klimatizácie-bratislava.eu

Je toto hodnotenie užitočné?

Áno (250)

BECOM, spoločnosť s ručením obmedzeným

Športová 1684/39
90042 Dunajská Lužná
Slovensko

IČO: 35726474
DIČ: 2020218882
IČ DPH: SK 2020218882

Naše služby ponúkame v nasledovných okresoch:

Váš kredit je 20,67 € | Dobiť kredit

Váš rozpočet:
Cieľová skupina:
Geografické zacielenie:
Vek: od do
Pohlavie:
Poznámka: (napr. zariadim.sk, refe.sk, FUNPAGE klienta + dodávateľ týždňa, referencia týždňa atď)
Táto webová stránka používa k zlepšeniu vašej skúsenosti súbory cookies. Ďalším používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií
Súhlasím