Nová požiadavka



Nahrať súbor
Navýšenie kreditu

Kredit pre propagáciu referencií a článkov v sieti Facebook alebo telefonické/SMS oslovenie zákazníka.

Skontrolujte kontaktné údaje

Kontakt, ktorý chcete požiadať o hodnotenie neobsahuje všetky údaje. Prosím doplňte si ich:

"Oceňujem profesionálny prístup a individuálny cvičebný plán na základe diagnostiky pre dosiahnutie vašich očakávaných výsledkov. Začínate tam kde ste a počas jednotlivých tréningov sa váš program upravuje na základe toho čo zvládnete a čo potrebujete zlepšiť. Hlavne mobilitu, vďaka ktorej zvládnete odcvičiť silové cvičenia správne a bez zranení. Ja som začínala online tréningami nakoľko som chcela vedieť čo zvládnem a tam som si vedela vybrať čo som potrebovala. Ale vedela som,  že osobný prístup bude nevyhnutný. Všetko dáva zmysel a už po niekoľkých tréningoch budete vidieť na sebe zlepšenie, že zvládate cvičenia lepšie a ste vytrvalejší. Nezabudnite na dodržiavanie vášho jedálnička, pretože ten vám výrazne prispeje k vašim výsledkom. Keď som poľavila ja, hneď to bolo vidieť na výkone tak som ho opäť začala dodržiavať. Slovo disciplína má veľkú váhu a keď poľavím hneď viem prečo. "

(5/5)

Online programy, stravovací plán, osobné tréningy - Bratislava

Online programy - mobilita celého tela, tréningové videá, stravovací plán na mieru klientovi, osobné tréningy

Klientke som nastavil individuálny cvičebný plán na základe diagnostiky pre dosiahnutie očakávaných výsledkov. Všetky cviky sú zostavené tak, aby sa zlepšila mobilita, kĺbová pohyblivosť a pružnosť svalov a šliach. S klientkou cvičíme už 11 mesiacov, ďakujem za dôveru 🙏

Pomáham ľudom dosiahnuť ich ciele tak, aby mali z tréningov radosť. V mojej ponuke nájdete služby, ktoré pomôžu vám aj vášmu telu – osobné tréningy na mieru, diagnostiku pohybového systému FMS, online fitness programy či stravovací plán na mieru.

Efektívne tréningy pod dohľadom odborného trénera 🏋🏼Správne cvičenie na mieru a bez zranení 💪 Vlastná telocvičňa, váš vlastný individuálny progress a 💯% zameranie na klienta.

Spolu sa naučíme správnu techniku cvičenia, správne kombinácie cvikov 🤸 a zameriame sa na partie ktoré vás trápia 💪

Ďalšie informácie nájdete na stránke Braňo Fitness Tréner

Je toto hodnotenie užitočné?

Áno (212)

živnostník, spoločnosť

> výživový poradca

> osobný tréner

Branislav Martanovič



Naše služby ponúkame v nasledovných okresoch:

Váš kredit je 3,00 € | Dobiť kredit

Váš rozpočet:
Cieľová skupina:
Geografické zacielenie:
Vek: od do
Pohlavie:
Poznámka: (napr. zariadim.sk, refe.sk, FUNPAGE klienta + dodávateľ týždňa, referencia týždňa atď)
Táto webová stránka používa k zlepšeniu vašej skúsenosti súbory cookies. Ďalším používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií
Súhlasím