Nová požiadavka



Nahrať súbor
Navýšenie kreditu

Kredit pre propagáciu referencií a článkov v sieti Facebook alebo telefonické/SMS oslovenie zákazníka.

Skontrolujte kontaktné údaje

Kontakt, ktorý chcete požiadať o hodnotenie neobsahuje všetky údaje. Prosím doplňte si ich:

"Tréningy s Braňom nepotrebujú slová chvály. Ako sa hovorí: dobré sa chváli samo.Základom úspechu vo vašom napredovaní je jeho úprimný záujem vám pomôcť dosiahnuť váš cieľ. S tým je spojené najmä to, že Vás v priebehu každého tréningu mlčky skúma, aby odhalil vaše slabé miesta, či už na tele, alebo v psychike. Na základe zistení prispôsobuje ďalšie tréningy. Nemá záujem Vám ublížiť a preto keď s vami po určitom čase dospeje k vašim limitom, kde máte pocit, že ste na dne, uvoľní pomyselné opraty, aby ste sa mohli uvoľniť a poriadne odraziť k ďalším vyšším cieľom.Tréningy s Braňom pre Vás nebudú nudné, pretože jeho profesionálny prístup Vám zabezpečí pestrosť cvikov, v ktorých sa môžete zdokonaľovať.Avšak nedovolí Vám prejsť na iný cvik, dokiaľ ten daný technicky nezvládnete. Nie je typ trénera vykecávača.Popravde, keď lapáte po dychu, rozpráva sa ťažko.Je férový, poctivý a prísny.  "

(5/5)

Online tréningové videá + osobné tréningy

Pomáham ľudom dosiahnuť ich ciele tak, aby mali z tréningov radosť. V mojej ponuke nájdete služby, ktoré pomôžu vám aj vášmu telu – osobné tréningy na mieru, diagnostiku pohybového systému FMS, online fitness programy či stravovací plán na mieru.

Efektívne tréningy pod dohľadom odborného trénera 🏋🏼Správne cvičenie na mieru a bez zranení 💪 Vlastná telocvičňa, váš vlastný individuálny progress a 💯% zameranie na klienta.

Spolu sa naučíme správnu techniku cvičenia, správne kombinácie cvikov 🤸 a zameriame sa na partie ktoré vás trápia 💪

Ďalšie informácie nájdete na stránke Braňo Fitness Tréner

Je toto hodnotenie užitočné?

Áno (69)

živnostník, spoločnosť

> výživový poradca

> osobný tréner

Branislav Martanovič



Naše služby ponúkame v nasledovných okresoch:

Váš kredit je 3,00 € | Dobiť kredit

Váš rozpočet:
Cieľová skupina:
Geografické zacielenie:
Vek: od do
Pohlavie:
Poznámka: (napr. zariadim.sk, refe.sk, FUNPAGE klienta + dodávateľ týždňa, referencia týždňa atď)
Táto webová stránka používa k zlepšeniu vašej skúsenosti súbory cookies. Ďalším používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií
Súhlasím