Nová požiadavka



Nahrať súbor
Navýšenie kreditu

Kredit pre propagáciu referencií a článkov v sieti Facebook alebo telefonické/SMS oslovenie zákazníka.

Skontrolujte kontaktné údaje

Kontakt, ktorý chcete požiadať o hodnotenie neobsahuje všetky údaje. Prosím doplňte si ich:

"V prvom rade treba oceniť kvalitu prác a komplexnosť. Začiatok rekonštrukcie by som odporučil konzultovať s p. Ruckim, ktorý vie odporučiť dlažbu, obklady, podlahy, dvere, ale aj sanitu. Bez problémov vyriešil vnútorné rozvody na pripojenie k optickému káblu, pritom samostatne komunikoval s technikmi dodávateľa služby. Kvalitu prác ocenili aj pracovníci pri montáži kuchynskej linky a pri zameriavaní vstavanej skrine. Vyskytli sa aj nedostatky, keď po položení plávajúcej podlahy sa ešte pracovalo a podlaha bola zaprášená a okná, rámy, žalúzie, takže bolo treba veľa práce pri čistení, Vaško. "

(4.6/5)

REIN

"Ďakujem za referenciu, a vážime si slová chváli a na vytknuté nedostatky musíme popracovať, aby sa toto už neopakovalo, aj keď sa snažíme udržiavať poriadok"

Realizácia rekonštrukcie ⚒ dvojizbového bytu Prievidza

Dovoľte, aby sme Vám predstavili kompletnú rekonštrukciu ⚒ dvojizbového bytu na ulici Jesenského v Prievidzi 🌇. Práce spočívali v odstránení 🔨 starých omietok, podláh a pôvodného bytového jadra 🚽 a realizácie nových rozvodov elektroinštalácií, vodoinštalácií, vymurovanie bytového jadra 🛁, pokládkou nových podláh a obkladov. Samozrejme sme robili nové omietky, sadrokartónový podhľad 💡 a osadenie nových intériérových obložkových zárubní 🚪. Veríme že sa Vám byt páči 😊 tak ako investorovi 💰, ktorému ďakujeme 🙏za prejavenú dôveru a prajeme 😊🛋 mu príjemné bývanie v novom byte.

Je toto hodnotenie užitočné?

Áno (2241)
Naše služby ponúkame v nasledovných okresoch:

Ďaľší overení dodávatelia z kategórie:


Váš kredit je 10,00 € | Dobiť kredit

Váš rozpočet:
Cieľová skupina:
Geografické zacielenie:
Vek: od do
Pohlavie:
Poznámka: (napr. zariadim.sk, refe.sk, FUNPAGE klienta + dodávateľ týždňa, referencia týždňa atď)
Táto webová stránka používa k zlepšeniu vašej skúsenosti súbory cookies. Ďalším používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií
Súhlasím