Nová požiadavka



Nahrať súbor
Navýšenie kreditu

Kredit pre propagáciu referencií a článkov v sieti Facebook alebo telefonické/SMS oslovenie zákazníka.

Skontrolujte kontaktné údaje

Kontakt, ktorý chcete požiadať o hodnotenie neobsahuje všetky údaje. Prosím doplňte si ich:

"Neodporúčam, zle nám namontovali závesné wc geberit. 26 krát ho zmontovali a opäť namontovali. Svoju chybu si pán Rucki nechcel priznať ani po odbornom posúdení technika zo spoločnosti Siko, ktorý jednoznačne povedal, že je to chyba zlej montáže zo strany firmy Rein. Miesto vymurovania wc, ktoré sme v našich plánoch požadovali, použili majstri iba sadrokartón, a tak to aj dopadlo. Stena nám pruží a wc sa nám hýbe. V kúpeľni nám namontovali iný radiátor, než sme si objednali a zrkadlovú skrinku namontovali tak vysoko, že sa ledva vidím. Servisný technik, ktorý vydal posudok o zlej montáži odporučil stenu vybúrať, no reakcia pána Ruckého bola taká, že on radikálne odmietol wc stenu vybúrať a povedal, že si nebude robiť kvôli nám výdavky naviac. Záchod chcel opraviť bez vybúrania, a to tak, že by rukou cez záchodovú 10 cm-ovú odpadovú dierku nafúkal do stúpačky suchý betón. Pán Rucki nás veľmi sklamal, nielen jeho správaním a rozhodovaním sa za nás, ale aj celkovým postojom k danému "

(1/5)

REIN

"Dobrý deň,pokúsim sa reagovať na vašu nespokojnosť. Váš WC modul bol určený na montáž „do lehké stěny k WC Geberit Duofix” kde sa používa sadrokartón tak,ako sme urobili.Pri inštalovaní sme zistili chybu a wc sme museli opakovane uchytiť (nie však 26x).Chybu sme si priznali,chceli sme ju opraviť,ale nesúhlasili ste s naším riešením-spevnením zadnej časti steny.Navrhli ste iné,nákladnejšie riešenie,nie je však našou povinnosťou akceptovať ho,my musíme problém odstrániť,to sme vám opakovane ponúkli.Radiátor sme dodali menší ako bol v objednávke,riešenie ste akceptovali,čo ste potvrdili aj podpisom pri preberaní zákazky.Skrinku sme montovali v prítomnosti vášho manžela,s výškou súhlasil,už pri montáži. Ako môžte vidieť na fotografiách,majstri odviedli špičkovú prácu,som na nich hrdý.Drobnosti,ktoré sa vyskytnú pri každej realizácii sa dajú bez emócií a rozumnou komunikáciou bez problémov odstrániť.Prajem vám spokojné užívanie krásnej kúpeľne,verím,že vám bude slúžiť veľa rokov.M.Rucki "

Rekonštrukcia bytového jadra

Je toto hodnotenie užitočné?

Áno (1159)
Naše služby ponúkame v nasledovných okresoch:

Ďaľší overení dodávatelia z kategórie:


Váš kredit je 10,00 € | Dobiť kredit

Váš rozpočet:
Cieľová skupina:
Geografické zacielenie:
Vek: od do
Pohlavie:
Poznámka: (napr. zariadim.sk, refe.sk, FUNPAGE klienta + dodávateľ týždňa, referencia týždňa atď)
Táto webová stránka používa k zlepšeniu vašej skúsenosti súbory cookies. Ďalším používaním tohto webu s tým súhlasíte. Viac informácií
Súhlasím